top of page
Aannemersbedrijf Boersma BV

Passiefhuizen van Aannemersbedrijf Boersma BV

Duurzaam bouwen

Aannemersbedrijf Boersma BV is uw partner als het gaat om het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige passiefhuizen. Als gespecialiseerd bouwbedrijf hebben we ruime ervaring en expertise in het realiseren van duurzame en energiezuinige woningen die voldoen aan de hoogste standaarden van passief bouwen.

Aannemersbedrijf Boersma BV

Een passiefhuis is een woning die gebouwd is volgens de principes van passief bouwen. Deze bouwmethode streeft naar een minimaal energieverbruik door middel van een uitstekende isolatie, luchtdichtheid, ventilatiesysteem en efficiënte warmteterugwinning. Het resultaat is een woning met een uitzonderlijk laag energieverbruik, waarbij het comfort voor de bewoners centraal staat.

Wat is een passiefhuis?

Voordelen van passief wonen

Het bouwen van een passiefhuis biedt diverse voordelen. Ten eerste draagt een passiefhuis bij aan duurzaamheid en het verminderen van de CO2-uitstoot. Door het lage energieverbruik wordt de belasting van het milieu aanzienlijk verminderd. Daarnaast resulteert de uitstekende isolatie en luchtdichtheid in een aangenaam binnenklimaat met een gelijkmatige temperatuur en goede luchtkwaliteit.

Anker 1

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een passiefhuis? Neem vandaag nog contact op met Aannemersbedrijf Boersma BV. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en een passiefhuis op maat te ontwerpen en bouwen dat aan al uw verwachtingen voldoet. Kies voor duurzaamheid, energiezuinigheid en optimaal wooncomfort met een passiefhuis van Aannemersbedrijf Boersma BV.

Aannemersbedrijf Boersma BV

Westfriesepad 8

1823 BZ Alkmaar

+31 072 512 56 36

boersma.bv@gmail.com

BTW: NL808587031B01

KVK: 37031057

bottom of page