top of page
Aannemersbedrijf Boersma BV

Aannemersbedrijf Boersma BV biedt projectontwikkeling, bouwen en meer

Maatwerk verzekerd

Aannemersbedrijf Boersma BV is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten en producten op maat in verschillende vakgebieden. Met een bewezen staat van dienst in de bouw zijn wij er al meer dan 60 jaar van ons bestaan trots op een breed scala aan diensten aan te bieden om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze belangrijkste diensten.

01

Projectontwikkeling

Met onze expertise in projectontwikkeling nemen wij het hele traject uit handen. Van het maken van tekeningen en constructieberekeningen tot het aanvragen van bouwvergunningen en de uiteindelijke bouw. Wij ontzorgen onze klanten van begin tot eind, waardoor zij zich kunnen concentreren op andere belangrijke zaken.

02

Verbouwen, Aanbouw en uitbouw

Onze specialiteit is het verbouwen en vergroten van woningen door middel van interne verbouwing en aanpassing van de bestaande situatie plus het maken van een aanbouw/uitbouw. Wij werken met staalbouwconstructies om duurzame en solide uitbreidingen te realiseren. In al meer dan 60 jaar van ons bestaan hebben wij onze expertice op dit gebied ontwikkeld.

03

Bouwen op maat

Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en leveren al meer dan 60 jaar vakmanschap en kwaliteit die aan hun verwachtingen voldoet.

04

Overige diensten

Naast de bovengenoemde diensten bieden wij ook een breed scala aan andere oplossingen. Of het nu gaat om kozijnen ramen en deuren, machinale houtbewerking, dakbedekkingen, tegelwerken, metselwerken, isolerende beglazing, schilderwerk, staalconstructies of loodgieterswerken, wij staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Ontdek onze expertise

Bij Aannemersbedrijf Boersma BV staan wij al meer dan 60 jaar bekend om onze expertise en maatwerkoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw projecten te bespreken. Onze ervaren professionals staan klaar om aan uw wensen te voldoen en u van begin tot eind te ontzorgen. Samen streven we naar de realisatie van uw project op een professionele en efficiënte manier.

Aannemersbedrijf Boersma BV

Westfriesepad 8

1823 BZ Alkmaar

+31 072 512 56 36

boersma.bv@gmail.com

BTW: NL808587031B01

KVK: 37031057

bottom of page