top of page
Aannemersbedrijf Boersma BV

Over Aannemersbedrijf Boersma BV – expertise en toewijding

Uitgebreide technische expertise

Aannemersbedrijf Boersma BV is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige technische oplossingen voor diverse sectoren. Met ons team van ervaren professionals streven we ernaar om de beste producten en service te bieden aan onze klanten. We hebben een al meer dan 60 jaren lange reputatie opgebouwd als betrouwbare bouwpartner die voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en vakmanschap.

Aannemersbedrijf Boersma BV

Bij Aannemersbedrijf Boersma BV hebben we een breed scala aan expertise in huis. Onze ingenieurs beschikken over diepgaande kennis op het gebied van bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling, aanbouw/uitbouw, maatwerk in timmerwerk en meer. Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve benaderingen ontwikkelen we oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze expertise

Maatwerkoplossingen

Elke klant is uniek. Daarom geloven we in maatwerkoplossingen. We luisteren naar de specifieke wensen en eisen van onze klanten en werken nauw met u samen om oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften. Ons team van experts staat klaar om advies te geven en oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Samenwerking en innovatie

Bij Aannemersbedrijf Boersma BV geloven we sterk in samenwerking en innovatie. We werken nauw samen met onze klanten om inzicht te krijgen in hun uitdagingen en doelen, en om gezamenlijk tot de beste oplossingen te komen. Door voortdurend te innoveren en nieuwe technologieën toe te passen, blijven we voorop lopen in onze sector.

Anker 1

Ontdek Aannemersbedrijf Boersma BV

Ontdek vandaag nog wat Aannemersbedrijf Boersma BV voor uw bedrijf kan betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw van uw wensen. Samen streven we naar succes.

Aannemersbedrijf Boersma BV

Westfriesepad 8

1823 BZ Alkmaar

+31 072 512 56 36

boersma.bv@gmail.com

BTW: NL808587031B01

KVK: 37031057

bottom of page